sjoppen Gezellig winkelen     .

Dit zijn winkels waar ik heel graag kom en koop. Door hun vriendelijkheid en/of door hun goede service.

BCC Deventer
Een heerlijke winkel waar je nog ouderwetse service krijgt en waar de klant nog koning is. Geen opdringerige verkopers, maar gewoon luisteren naar jou wensen en je goede raad geven.
Het is alleen erg jammer dat als je online hulp nodig hebt of aan de telefoon, dan laat BCC het afweten, je moet dus wel naar de winkel.
Runshoppingcentre de Snipperling
Essenstraat 2a
7418 BM Deventer

De 3 Ridders
Hét snoepwinkeltje van Deventer! Voor heerlijke delicatessen en geschenken. Een heel klein zaakje, met hele leuke delicatessen die je nergens anders ziet.
Pontsteeg 24
7411KR Deventer

Kitchen Corner
Zoek je iets professioneels? Zoek je spullen om je cake/taart te versieren? Dan is deze winkel zeker iets voor jou. Hier krijg je professioneel hulp bij jou zoektocht.
Nieuwstraat 15
7411 LE Deventer

logo
Een drogisterij met de ambiance van vroeger. De dames zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. En als ze het niet hebben, willen ze het graag voor je bestellen. Een drogisterij waar je je thuisvoelt.
Walstraat 19
7411GJ Deventer
0570-618855

Praxis Deventer
Waar vind je nog doe-het-zelf zaken waar je vakkundig geholpen wordt... Waar helpen ze je met een glimlach? Voor elke klus, Praxis dus.
Essenstraat 9
7418 BM Deventer

Senses of Living
Living, cooking, dining and more.
Ben jij ook zo'n grote fan van lekker snuffelen in winkeltjes. Dan is dit wel een hele leuke winkel. Je vind er van alles wat voor je keuken en koken. De dames helpen je heel graag.
Engestraat 25
7411 LC Deventer

end
 
home
home