allerlei Over deze site     .

ikJij verwacht hier een mooie kooksite te zien met schitterende en professionele foto’s. Dan moet ik je helaas teleurstellen. Ik maak soms foto’s van wat ik maak, maar ga daarbij geen gekke toeren uithalen, gewoon klik, klaar!

Deze website is eigenlijk bedoeld als een eigen kookboek waar jij van mag meegenieten, want ik heb altijd geleerd dat delen leuker is dan ‘alles voor ikke’.
Ik heb in de loop der jaren heel wat recepten gespaard, maar dat werd een ongelofelijke bende, want ik kon niets meer terug vinden. Dus ben ik nu alles aan het archiveren en daar kan jij dus van meegenieten.

Ook ben ik de laatste tijden druk bezig met allerlei keukenapparatuur om daar lekkere dingen mee te maken zoals de broodbakmachine, pastamaker, de sodastream en ga zo maar door.
Kortom, mijn site is niet zo ‘professioneel’ als de anderen en ziet er misschien amateuristisch uit, maar het gaat om één ding… het recept.
Soms haal ik hele vreemde toeren uit en doe ik lollige dingen, zoals Green valley, een groen brood die overigens heerlijk smaakt.
Ik heb er al aardig wat commentaar op gehad, maar sommige die mij kennen vinden het wel grappig, want waarom alleen kleurstof in cake en gebak en niet in brood? Ik kan het soms gewoon niet laten om iets leuks te bedenken wat een ander niet heeft en toch heel lekker is.
Ondanks mijn handicap ga ik toch vrolijk door het leven en koken is mijn grootste passie en ondanks dat ik vrijgezel(lig) ben zorg ik iedere avond…, oké heel af en toe niet, dat ik weer lekker te eten heb.
Koken met wijn vind ik zálig en heel af en toe doe ik het ook in het eten.

Kortom; verwacht geen professionele site, ook al doe ik enorm mijn best, maar geniet net zoals ik van de recepten.

Ohja… nog iets… Mij werd gevraagd waarom er niet de aantal personen er bij staan voor het recept. Mijn antwoord is heel eenvoudig; dat is niet mogelijk! De ene vreet als een bootwerker en de ander heeft aan een halve aardappel genoeg. Je moet zelf even inschatten. Vind je het te weinig… verdubbel het dan, vind je het te veel, dan doe je het gewoon door de helft, simpel.

Groetjes en geniet er lekker van, Ciska.

end
 
home
home