logo

00   Ziggomafia

Ik ben nu al ruim 25 jaar (al vanaf het begin toen het nog van Essent was en @home heette) bij Ziggo.
Het was een goed bedrijf en ik was zeer tevreden over ze, met name was! Want de laatste jaren is het angst en beven als je Ziggo hebt. Het internet puilt uit van de klachten en die klachten worden alleen maar erger en erger, tot ernstig aan toe.

Ook ik ben het slachtoffer van deze mafia organisatie. Ik ben afhankelijk van internet vanwege mijn gezondheid, maar slapeloze nachten en zenuwinzinkingen zijn het gevolg van deze mafia bende.

Ze bellen betekent letterlijk en figuurlijk problemen krijgen en ze branden je af tot de grond, want zij hebben altijd gelijk en jij hebt maar te luisteren. Is dictator Putin de baas van Ziggo?

Klagen bij Ziggo helpt totaal niet, want het wordt dan alleen maar erger. Heel vaak als je ze belt krijg je ook een buitenlander aan de telefoon die amper Nederlands kan en alles even lekker fout gaat invullen, want tja... ikke jou niet begrijp he.... Als je nog geen trauma hebt, dan moet je Ziggo eens bellen, dan weet je wat een trauma is.

Naar de concurent gaan, gaat helaas niet en dat weten ze bij Ziggo, dus kunnen ze je lekker blijven treiteren. KPN heeft hier geen glasvezel en met een koperdraadje internetten is helemaal al een ellende.

Ik ben bang dat ik binnenkort van internet wordt afgesloten, want ook nu gaan ze weer de fout in en natuurlijk legt het nu ook weer aan de klant, terwijl ik afhankelijk ben van internet. Ze hadden me al een keer afgesloten van internet... Oh sorry foutje!!!! Ze hadden zelfs al mijn email weggehaalt waar belangrijke mails van de dokter in zat!!!
Complete nachtmerries krijg je van ze, want heb ik morgen nog wel internet?

Voor Ziggo heb ik nog maar één zin...

Laat me Godverdomme met rust!!! Ik betaal altijd netjes op tijd en hou op met die terrorrisme!!!
Ik wil gewoon rustig kunnen internetten zonder dat jullie rotstreken uithalen!!!

Met de groet van een zeer radeloze klant die door jullie op het punt staat van een zenuwinzinking!

00
 
home
home