logo

00   Verder zoeken loont!

Foutje… Bedankt!
De Kenwood keukenmachine titanium chef patissier xl kwl90004si stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en ik was er ook hard voor aan het sparen toen de belastingdienst om de hoek kwam kijken en ik ruim 900 euro terug moest betalen. Nog leuker… ik kreeg dit bericht vlak voor kerst! Of ik dit ‘even’ binnen 2 maanden wou betalen! Dus mijn kerst geheel naar de klote.

Grapje?
Maar een goede hulpverleenster zei dat dit niet klopte en ging hier achteraan.
Natuurlijk krijg je dan voorlopig niets meer te horen en ik was het alweer bijna vergeten, maar in maart kreeg ik een brief van de belasting dat ze een fout hadden gemaakt. Ik was natuurlijk wel blij met die brief, maar mijn geld dan?
Alsof het een grapje was, maar op 1 april (!?) kreeg ik het geld terug. Foutje… bedankt!
Dus kon ik alsnog mijn verlate kerst cadeautje kopen. Eind goed al goed zou je bijna denken, maar het kreeg nog een staartje.

Prijsverschil
Bij Kenwood op de site stond hij voor €899,90, dus kon ik die kopen, maar natuurlijk ging ik even verder zoeken, want wie weet vind ik hem ergens anders goedkoper.
Ik schrok min of meer dat hij bij de Mediamarkt 663,85 koste, dat scheelt maar liefst 236,05. Probleem is alleen dat ik liever geen dure apparaten koop bij deze zaak. Dus zocht ik verder en kwam bij een andere zaak waar hij 781 koste, verschil van 117,15, vertelde ik dat hij bij de Mediamarkt 663,85 koste, mocht ik hem ook voor die prijs hebben.
Maar het gaat nog leuker worden, want Kenwood geeft 75 euro cashback als je dat ding koopt, dus dan komt hij op 588,85.
Dit maakt dat je geen 899,90 betaald, maar 588,85, een verschil van maar liefst 311,05 euro!

Zo zie je maar… verder zoeken loont!

00
 
home
home