logo

00   Vegro

Mijn gezondheid laat te wensen over. Flinke rugpijn (zenuw knel), ernstige vorm van apneu, astma en aneurysma in mijn hoofd.
Gelukkig heb ik alles aangepast in de woning zoals een speciale keuken waar ik met de rolstoel onder kan en een aangepaste stoel.
Maar volgens mijn ergotherapeut was mijn bed ook niet goed voor mijn rug.
Ze schakelde de Vegro in die gespecialiseerd is in hulpmiddelen en er zou een hoog-laag bed komen, een soort ziekenhuisbed dus.
Ik moest mijn oude vertrouwde nestje verlaten, maar altijd pijn in de rug is nou ook niet echt lekker. En eigenlijk was mijn bed ook te klein.

Ik kreeg dus een speciaal aangepast bed en al snel kwam er een hele vieze stank in mijn neus, ik kreeg het er benauwd van!
Na een zoektocht bleek het van het matras te komen, daar zat een hele vieze rooklucht aan!
Dit vond ik wel heel erg kwalijk van de Vegro om zo’n vies matras te geven.
Ik kreeg een dom wijf aan de telefoon (sorry, maar ze maakte me kwaad) die vertelde dat ze dit nog nooit gehoord had! Ik moest maar wachten tot er weer een vrij kwam! Hallo dombo! Ik heb astma en jij laat me in die rooklucht zitten!
Ik moest de verbinding verbreken, want ze had me zo kwaad gemaakt. Ik was bang dat ik verkeerde dingen ging zeggen.

De volgende dag belde ik weer, want ik was weer een beetje op rust gekomen en heb op de stoel geslapen, met het gevolg dat ik weer flinke pijn in de rug had.

Helaas kreeg ik weer zo’n achterlijke domme trut aan de telefoon die mij probeerde wijs te maken dat het een lucht was van een schoonmaakmiddel! Ik wou bijna zeggen dan is het bij jou thuis ook een vieze tering bende, maar kon me inhouden.
Deze had me nog kwader gemaakt en ze had geluk dat ze niet voor me stond, anders had ik nu op het politiebureau gezeten!
Ik belde mijn ergotherapeut op en vertelde dit verhaal. Ze vond dit ook heel erg belachelijk. Ik vertelde haar ook dat twee verpleegsters die bij me komen het ook vonden stinken.

Ze ging nu zelf eens de Vegro bellen, want dit kon niet zei ze.
Toen kreeg ik een telefoontje van de Vegro dat ze morgen een nieuw matras kwamen brengen!!!
Toen kon het ineens wel?
Toen de chauffeur kwam liet ik hem ook aan het matras ruiken en hij zei gelijk gatverdamme! Dat stinkt inderdaad naar rook!

Ik vind dit een hele grote aderlating van de Vegro. Ze doen aan verpleeg en hulpmiddelen, maar dit vind ik toch wel heel erg schandalig om zo’n vies matras te geven.

00
 
home
home