logo

00   Pretsnuffelen

Ik ben gek op winkels waar je gewoon lekker kan snuffelen.
Vaak zie ik dingen staan en denk van wat moet je daar nou mee. Maar soms zitten er ook pareltjes tussen. De Xenos was zo'n winkel. Helaas was, want ze zijn hier weg gegaan. Het moest zo nodig een Casa worden, die natuurlijk weer veel duurder was. Heel veel mensen vonden het jammer. Ze hielden hier toen opruiming en alles moest weg. Tja... dan sta ik heel graag vooraan.

Ik zag iets en kon mijn ogen er niet meer van afhouden. Er stond een bak met allemaal flesjes en potjes die ik graag wilde hebben. Het waren eigenlijk allemaal dezelfde potjes maar op de een zat een strooier, de ander een citruspers en de ander weer een deksel met een gaatje er in waar een rietje zat.

Gelukkig kende de bedrijfsleider mij en ik vroeg hem wat hij voor die bak wilde hebben, dus gewoon alles in één koop! Tja... die vraag had hij dus niet verwacht... De hele partij in één keer. En je kon ook duidelijk merken dat hij totaal van slag af was en op dat moment moet je gelijk aanvallen! Dus ik zeg ik geef je een tientje.

Tot mijn grote pret ging hij er mee akkoord! Ik had al gezien dat je met één potje drie dingen kan doen. Op foto 1 zie je drie potjes die hetzelfde zijn, maar 3 verschillende deksels hebben, een strooier, een citruspers en een deksel met een rietje. Daar had ik er dus 3x5 van zoals je op foto 2 kan zien. Die potjes zijn verrekte handig.

Er zaten ook 12 kleine glazen drinkflessen bij en 2 grote. Dus ik had bingo!
Die 3 in 1 potjes zijn wel heel erg makkelijk en die kleine drinkflesjes leuk voor de zomer als je buiten zit... geen insekten die mee willen genieten van jou drankje.

Zo trots als maar kon ging ik met mijn buit naar huis... Ik had weer een pretsnuffeldag!

00
 
home
home