logo

00   Ouders

Ik heb er bewust voor gekozen om kinderloos te blijven, want ik wil niet zo'n dwaas zijn als alle andere ouders en zeker niet dat je kind later zegt wat een raar volkje die ouders!
Het begint al bij je eerste jaar. Ouders proberen uit alle macht hun liefje te leren lopen en te praten. Op zich niets mis mee, maar als je dan wat ouder wordt, gaan ze toch wel vreemd doen. Je moet dan blijven zitten en je moet je mond dicht houden! Wat willen ze nou eigenlijk.

Er zijn wel eens van die dagen dat je geen trek in eten hebt en ma gelijk: Zit niet met je eten te spelen! Who the fuck zat vroeger vliegtuigje te spelen met het eten, om vervolgens die lepel zo diep in je strot te krijgen!
'Broooooeeeeeeeeemmmmm en daar komt weer een vliegtuigje aan en die gaat op jou tong landen!!!'

Ouders zeggen ook altijd dat je niet mag liegen, want dat is heel slecht, je moet eerlijk wezen, dan bereik je het meeste....
Wie zat er verdorie vroeger jou wijs te maken met de paashaas, kerstman, Sinterklaas en tandenfee!?
Met Sinterklaas werd je ook nog eens bedreigt door ze, want als je niet lief bent krijg je ook niets in je schoen! Dat is gewoon puur je reinste chantage om je kop dicht te houden!

Nog leuker wordt het als je een slecht schoolraport hebt.
Als je dan aan hun vraagt of ze hun raport eens laten zien, dan is ineens hun geheugen niet zo best meer en zijn ze ineens heel erg lief geweest.

Niet zo gek dat kinderen soms wraak willen nemen door ze in een goedkoop bejaardenhuis te dumpen en gestresst door het leven gaan he...

00
 
home
home