logo

00   Oppassen!

Tegenwoordig kopen we veel op internet en dat kan wel eens heel veel voordeel opleveren. Maar sommige verkopers willen nog wel eens flink verdienen, heel veel verdienen omdat de site nou eenmaal bekend is. En daar koopt men sneller iets dan bij een wat minder bekende site.
Maar wat ik nu heb meegemaakt, schrok ik wel heel erg van! Dat handelaren nogal creatief zijn met de prijzen is bekend. Sommige handelaren zeggen heel goedkoop te zijn, maar ze verstoppen de bezorgkosten die je op het laatste moment ziet en dat is soms ook wel eens flink schrikken! Veertig euro is geen uitzondering!
Anderen zeggen dat ze geen bezorgkosten vragen, maar denk je nou echt dat ze het gratis versturen? Laat je niets wijs maken, want ze stoppen de bezorgkosten gewoon in de prijs om jou te lokken.

Maar ik had een nieuwe Senseo CSA230/60 (Bij BCC in de winkel) en wilde natuurlijk ook padjes hebben, want ik wil wel even koffie zetten he.
Maar ik stuitte op een hele vreemde situatie bij de Jumbo (mijn lievelingswinkel). Ik ben gek op koffie met mokkasmaak en zag daar iets heel verwonderlijks.
Senseo mocca gourmet koffiepads 36 Stuks 5 euro en pal er naast Senseo mocca gourmet koffiepads XL-Pack 54 Stuks 5 euro???
Beide kosten 5 euro en in de xl-pack zaten 18 pads meer! Ik kocht gelijk 3 pakken!

Maar het kan nog veel gekker!!!
Ik ging ook eens online kijken naar die dingen en daar schrok ik toch wel heel erg!
Ooit had ik eens Senseo Cappuccino Baileys gehad en dat vond ik super lekker, een echte traktatie die je zo af en toe moet drinken om jezelf eens lekker te verwennen.
Nou zit er in zo’n zakje 8 padjes, dus dat is niet veel, maar ik weet ook dat het duur is, maar ach zo af en toe even lekker verwennen is ook wel eens goed.
Ik kwam uit bij Bol.com en daar stond de Senseo Cappuccino Baileys en je moest er gelijk 10 zakken kopen. Op zich vind ik dat nogal vreemd, maar ook de prijs vond ik nogal vreemd, want het kostte maar liefst 40,71! Dus 4,07 per zak!
Maar wat was ik blij dat ik verder ging zoeken, want ik kwam bij kaffekapslen.nl, een grote Deense koffieverkoper (kaffekapslen betekent de koffiecapsule).
Daar zag ik ook de Senseo Cappuccino Baileys staan, maar voor 1,99 per zak!!! En daar kan je wel per zak kopen.
Ik kocht er gelijk 10 en moest met verzendkosten 23,89 betalen, een verschil van maar liefst 16,82!!
Bij Kaffekapslen betaal je dus 0,25 en bij bol.com 0,51 per padje!

Inmiddels heb ik bij Kaffekapslen ook 10 Senseo Caramel Cappuccino bij deze zaak besteld.

Dus het loont echt om goed rond te kijken en niet bij de eerste de beste zaak te kopen.

00
 
home
home