logo

00   Domme ambtenaren

Dat sommige ambtenaren dom zijn wisten we al heel lang, maar dat ze dingen gaan zitten bedenken die levensgevaarlijk zijn en ook nog eens eens gaan uitvoeren... Op 3 mei 2018 werd de weg voor het station afgesloten voor het verkeer, want de boel werd gerenoveerd. Nou moet je 'renoveren' vaak met een korreltje zout nemen, want het wordt er eerder slechter op dan beter.
Een mooi voorbeeld zijn de rotondes per gemeente. Elk heeft een ander regeltje waardoor er 'leuke' situaties ontstaan. Maar hier werd dus een belangrijke weg afgezet en het verkeer werd omgeleid... dat is tenminste de bedoeling.
Alleen heeft een achterlijke debiel vergeten dat er ook nog fietsers zijn! Fietsers mochten gewoon door rijden en dat is tof zou je zeggen. Maar helaas...
Halverwege hield het fietspad ineens op en mochten fietsers niet meer verder!

Terug gaan? Dacht het niet. De fietsers namen natuurlijk recht in eigen hand en gingen gewoon tegen het verkeer in rijden zodat ze toch nog op de plaats van bestemming konden komen.
Verkeersregelaars stonden te schelden en vloeken op die fietsers en politie werd er bij gehaald en zie daar... het fietspad werd gelijk in het begin al afgezet.

Lekker dom geregeld dus weer eens van de gemeente Deventer!

00
 
home
home