logo

00   Buienradar code (schaam)rood

Steeds meer en meer mensen ergeren zich rot over de weervoorspellingen van buienradar. Zeven van de tien keer klopt er geen ene moer van wat zij daar laten zien en onzin zitten uit te kramen.

Je stelt netjes je locatie in waar je je vertoefd en ziet tot je grote schrik dat er een grote onweersbui aan komt. Je gaat gelijk alle spullen naar binnen zetten en de lekkere fietstocht die je in de planning had staan stel je uit.
Maar wat er ook gebeurd... geen regen! Zelfs de zon schijnt volop. Daar zit je dan.

Buienradar laat ook het mooiste weer van de wereld zien, dus even lekker naar de markt wat dingen halen. Je zet één voetje buiten en je bent al geheel doorweekt van de regen!

Commentaar van buienradar: Maar in Limburg is het wel noodweer geweest!!!
Hallo buienradar... Ik woon in Deventer niet in Limburg! Ik heb mijn locatie hier afgesteld! Niet in Limburg. Misschien weten jullie het niet, maar Deventer ligt in Overijssel!
Ik hoef het weer niet te weten in Brussel, Parijs, Verweggiestan en ga zo maar door. Ik stel de locatie in op Deventer, dus wil ik hier het weer weten.

Misschien moeten jullie eens naar school gaan en eens leren waar bepaalde plaatsen liggen, of hebben jullie school gehad maar die gebruikt als slaapplaats!

Jullie kramen meer onzin uit dan mijn schoonmoeder en ik kan je vertellen dan moet je aardig wat in je mars hebben!

00
 
home
home