logo

00   Baby

Wie bij mij in de keuken komt kijkt zijn of haar ogen uit. Zowiezo dat ik heel veel keukenmachines heb en allerlei gereedschap, maar er zitten toch enkele dingen tussen die men zeker niet bij mij verwacht en dat geeft wel eens hilarische gesprekken. ‘Wat moet jij nou met een baby voedsel koker’ en ‘gebruik jij zuigflessen? Dat is toch voor de baby?!’ En als ze dan ook nog eens zand schepjes zien dan zie je ze echt twijfelen of ik een baby heb of dat ik kinds ben geworden!
Een iemand die vroeg of ik oppas oma was. Dit zijn nou van die leuke gesprekken in de keuken waar ik toch wel vaak lol om heb. Vooral de zuigflessen zijn vaak een aanleiding tot lollige gesprekken en soms nogal dubbelzinnig.

Sommige denken zelfs dat ik kinds begin te worden en eigenlijk naar een ziekenhuis moet!!!
Maar met een stevig gesprek en een duidelijke uitleg zie je ze weer iets kalmer worden, ook al snappen ze het totaal nog niet. En sommigen willen het gewoon niet begrijpen, maar dat komt nog wel als ze wat ouder zijn.
Maar een kennis vond het zo’n leuk idee dat ze het ook wil gaan doen. Ik heb haar wel gezegd dat er patent op staat, dat het niet zo maar mag (hehehe).

00
 
home
home