columns Scootmobiel     . Zielig

  Ik heb de Breeze S3 een fantastische scooter, maar een probleempje heeft. En dat is zijn toetertje! Hij heeft een heel klein zielig toetertje. Deze kan je vergelijken met een vrachtwagen die achteruit rijdt dan hoor je zo'n piep geluid. Zoiets heeft mijn Breeze claxonS3 dus ook maar dan zo zacht dat je het bijna niet kan horen. Het was net een baby-toetertje!

Natuurlijk kan je weer van mij allerlei grappen en grollen verwachten en dat gebeurde dus ook. Ik kreeg van een goede kennis een claxon die je hier rechts ziet.
Deze kon je dus wel goed horen, alleen had ik nu weer een ander probleem, want hij ging nogal hard zodat de mensen een maand korter te leven hadden omdat hun hart van slag raakte! Op zich effectief, dat wel, maar of de mensen daar nou zo blij mee zijn...

fietsbelDus moest er toch iets anders komen, althans de claxon blijft wel zitten voor eventuele mensen die slechthorend zijn! Het werd dus de ouderwetse fietsbel, een doodgewone ordinaire fietsbel.

Alleen vraag ik me nu toch wel af waarom de fabrikant zo'n zielig baby-toetertje er op gemaakt heeft, daar reageert toch niemand op en het is nog gevaarlijk ook als je niet eens even kan bellen.

 

end
home
home