columns Scootmobiel     . Storm

  Het was pas 3 augustus 2017 en dan zou je zeggen zomer... Maar niets is minder waar, het leek vandaag herfst, storm en af en toe een bui, perfect weer om eens lekker uit te waaien!
Bepakt en bezakt stapte ik op de scoot en wilde richting het bos gaan, maar dat bleek niet zo'n verstandig idee, want met die storm kunnen nou eenmaal takken van de boom waaien. Een kleintje is niet zo heel erg, maar een dikke is iets minder grappig. Ik verkoos deze keer dus naar de landerijen te gaan.

Wouw! Het stormde zeker! Het begon te regenen en deed mijn poncho aan. Ik genoot volop en had sinds tijden niet meer zo'n groot plezier gehad! Ik begon zelfs zachtjes te zingen, hetgeen betekend dat ik het naar mijn zin heb.

Omdat de poncho ook over de scoot ging bleef deze ook droog. Dus kroop ik met mijn gezicht ook onder de poncho zodat ik een soort tent had. Ik voelde de scoot door de harde wind een beetje wiegen en ging een e-book lezen, wachtend tot het weer droog zou worden.

De regenbui duurde niet lang en al snel kwam de zon weer tevoorschijn, maar bleef het wel lekker hard waaien.
Een boer was gras aan het maaien en dat vind ik altijd heel erg lekker ruiken en met een paar flinke diepe ademhalingen was mijn dag weer geslaagd.
Even naar de Jumbo een krentebolletje halen die ik onderweg oppeuzelde en mijn zorgen waren even weggewaait.

 

end
home
home