columns Scootmobiel     . Nachtrijdster

  Ik ben nieuwsgierig van aard en wil graag alles weten hoe het werkt en moet als ik iets krijg of koop. Dit geldt dus ook voor mijn scoot die ik Briesje noem (Breeze is Engels en betekent bries of wind... Dat laatste doe ik wel na een portie hachee!).
Ik heb dus een Breeze S3 en die rijdt heerlijk, hij zweeft gewoon over de weg.

Na een grondige inspectie en alles uitgeprobeerd te hebben was ik dus heel blij met mijn Briesje. Nou is blij niet helemaal de goede woordkeuze, want ik mis de avonturen op mijn scooter naar het buitenland heel erg, maar omdat mijn rug kapot is, is het nu dus Briesje geworden.

Maar er was nog iets waar ik heel benieuwd naar was en dat was zijn verlichting. Leuk om te zien als ze aan staan, maar hoe is het in het donker te rijden.
Aangezien het nu tegen de kerst aanloopt is het 's avonds snel donker en greep ik mijn kans om het eens uit te gaan proberen.

Hier zijn heel veel donkere wegen en met donker bedoel ik dan echt heel donker, waar normaal gesproken geen hond durft te komen. De oude wielerbaan alhier is zo'n weg en daar ging ik eens naar toe.
Tot mijn grote verbazing was de verlichting super en hoefde ik geen extra verlichting er bij te hebben. Sommige scoots hebben een lampje voorop branden en daar is alles mee gezegd en die zouden gelijk tegen een boom zitten, maar deze had nog betere verlichting dan mijn scooter!

Weer zo'n leuke test en weer was ik heel tevreden over mijn Briesje.

 

end
home
home