columns Scootmobiel     . Genieten

  Ondanks de helse pijnen geniet ik elke dag weer van mijn Breeze S3. Ik heb er vijf maanden op moeten wachten voor ik hem kreeg en ik kan je zeggen dat dat wel vijf ellendige maanden waren, want iedereen wil boodschappen voor je doen tot je ze het vraagt. Roep me maar als je me nodig hebt (dan heb ik het net even druk!!!).

Doordat mijn rug steeds vrezelijk pijn doet, kan ik niet ver lopen en boodschappen doen is vragen om problemen. Maar nu ik deze scootmobiel heb, die extra geveerd is kan ik eindelijk weer overal heen. Met een lekker gangetje van vijftien kilometer per uur rij ik lekker rond.

Eerst had ik er wel moeite mee, want ik ging altijd met de brommer naar het buitenland en daar genoot ik ook heel erg van. Maar nu mijn rug niet meer goed is kwam ik in de scootmobiel terrecht en dat was wel even slikken.

Ik werd gekeurd door de WMO en toen kreeg ik van Welzorg dan deze prachtige scooter en rij hier heerlijk op rond.

Slapen
Vandaag ben ik naar Gorssel geweest, een dorpje vlak bij Deventer. Een hele mooie rit terwijl de zon voor de nodige warmte zorgde.
Op de terugweg genoot ik zo, dat ik als een gek begon te gapen! Dat was niet omdat ik slaap had, maar gewoon de spanningen die ik had een beetje van mij af viel. Ik heb een zware en rot tijd achter de rug en nu kom ik gewoon heerlijk op rust.

Bedankt
Bedankt mensen van de WMO dat ik door jullie nu lekker weg kan, ondanks de helse pijnen en bedankt dat jullie mij zo goed helpen.

 

end
home
home