columns Scootmobiel     . Blub blub

  Nederland is een mooi land, veel mooier dan de meeste mensen denken. Alleen toen ze Nederland gingen bouwen zijn ze alleen vergeten om het overdekt te maken! Ik heb een zware rot tijd achter de rug waarvan ik veel ziek was en nu wil ik alleen nog maar genieten en dat doe ik dan ook.
Rust en stilte is voor mij een pré en zoek dan ook regelmatig de bossen op of plaatsen waar geen auto's of andere herrie dingen zijn. De scoot geeft mij ook die rust, want als ik een stukje gereden heb, kan ik het niet laten om eens flink er op los te gaan met gapen! Niet omdat ik zo'n slaap heb, maar gewoon dat ik op rust kom. Even weg van alle ellende en even met mijn gedachten nergens.

Idee
Nou ben wel jaloers op mensen die lekker met vakantie gaan, maar ze brachten mij wel op een geniaal idee.
Ik hoorde van kampeerders dat ze het een heerlijk geluid vonden als ze in de tent lagen en het regende. Ze konden dan vaak veel beter slapen (als er dan geen muggen waren!).

Ik ging naar de bouwmarkt en kocht daar een groot stuk ietwat stevig plastic die met gemak om de scoot past (hoger dan de wielen zodat je eventueel wel kan rijden). Ik verstevigde de hoeken en langs de rand en sloeg daar ringen in waar ik elastische banden aan vast kon maken, die ik vervolgens weer aan de scoot kon vast maken.
Zo creeërde ik mijn eigen tent. Mocht ik nou in het bos zijn of waar dan ook, ik zit droog!

Nou heb ik de telefoon bij me en daar zitten een paar e-books in, dus kan ik ook nog eens lekker lezen...

 

end
home
home