logo

Ik ben verliefd

   

Ze was dik en was al flink op leeftijd, maar dat maakte haar extra mooi. Haar huidje was rimpelig en smoezelig, maar daar viel ik juist op, voor mij hoeft dat jonge strakke en gladde niet.
Ze was wel vaak onbeschoft, want ze keerde me vaak haar rug toe en toch hield ik zielsveel van haar. Ze draagt vele geheimen met zich mee, geheimen die ik graag mag zien en voelen. Ze was al vele malen gebruikt en misbruikt, maar nu is ze van mij. helemaal van mij alleen En met trillende vingers streelde ik over haar rug. Ondanks haar hoge leeftijd zal ik haar gaan liefhebben en ik zal voorzichtig met haar doen, want door haar hoge leeftijd is ze heel broos geworden. En ondanks haar hoge leeftijd heeft ze menig hartje beroerd en nu... nu mag ze mjj heerlijk verwennen. Ik zal haar met liefde behandelen, want ze geeft mij de liefde terug, liefde waar ik zo naar hunker.

Ja... Het mag dan misschien gek klinken, maar ik val graag op hoog bejaarden. Ze zijn zo spannend, ze hebben iets warms, warms wat de jongeren nog niet hebben. Hunkerend en smachtend loop ik weer naar haar toe en pak haar met beide handen vast...

Oh mjjn God, wat ben je toch verrassend mooi.
Ook al ben je in 1898 geboren, jij bent voor mjj een prachtig kookboek!

   

end

| Designed by topcuisine.nl
terug
home