logo

Uitkijken

    Ik snuffel graag op internet en heel soms zie ik iets wat ik graag wil hebben. Maar daar moet je heel goed mee oppassen, want de prijzen kunnen nog wel eens flink verschillen en dan heb ik het ook over heel veel flink!
Zelfs op marktplaats waar vaak 2e hand spul wordt verkocht is regelmatig té duur. Je zou dan zeggen dat het 2e hands is, maar er zijn mensen bij die er flink aan willen verdienen. Alleen trap ik daar niet in.
Ik zal je een voorbeeld geven wat mij is overkomen en dit regelmatig voor komt.

tajineIk zag op marktplaats een prachtige mini tajine, de naam van het product is mini apero tajine 7 cm van Cosy & Trendy, een schatje om te zien en zeker leuk om te hebben. Degene die het verkocht wilde voor 6 stuks 27,50 voor hebben en daar komt dan ook nog eens de bezorgkosten bij. Dit vond ik natuurlijk belachelijk duur.
Maar ik ben niet voor één gat te vangen, dus ging ik op zoek naar de werkelijke kosten.

Lang speuren hoefde ik niet, van ik vond een zaak waar ik de naam even niet noem, die had ze voor 3,95 per stuk en nu in de reclame voor 2,95 = incluis bezorgkosten 23,65 voor 6 stuks.
tajineMaar ik ging verder zoeken en tot mijn stomme verbazing zag ik een bedrijf in België die vroeg voor hetzelfde 1,45 = incluis bezorgkosten 17,79.
Dat is een verschil van maar liefst 5,86! En dan wil ik die verkoper van marktplaats er bij te zetten, want dat zou op neer komen dat ik dan rond de 15 euro meer betaal.

Zo zie je maar, rond snuffelen in je luie stoel kan heel voordelig zijn. Vroeger struinden je alle winkels af en nu kan je het in je luie stoel doen.

En zeg nou zelf... staat wel heel lief he bij die grote broer.
Ik gebruik ze ook als bonbonschaaltje bij de koffie. De bezoeker ziet pas wat er in zit als ze het dekseltje omhoog doen.

   

end

| Designed by topcuisine.nl
terug
home