logo

Tic

   

Volgens mij heeft iedereen wel een hele maffe tic, de ene wat meer dan de andere en de ene extremer dan de ander.
Niet iedereen durft eerlijk te zeggen, want ze schamen zich. Ik ken volwassenen die nog op hun duim zuigen (vele politici zuigen uit hun duim). Er zijn heel veel die met een teddybeertje slapen (ik ook trouwens).
Er zijn ook heel veel mensen die praten tegen hun dieren, dat is overigens de meest bekende tic. Dat beest snapt geen ene flikker wat je zegt en vind alles wel best, als ze maar te vreten krijgen. Ze vangen alleen de klanken op. Zeg maar eens tegen een hond op een zeer strenge manier dat hij heel lief is… hij gaat dan of heel zielig kijken, of hij kruipt schijterig weg.
Maar zeg je nou op een slijmerige manier dat het een tering beest is, dan gaat hij kwispelen en is hij blij.
Soms is het fijn als het bij mensen ook zo kan. Alhoewel dat er mensen zijn die zeer overtuigend kunnen zijn dat je beter euthanasie kan plegen of op de VVD gaat stemmen. Dat eerste doe je overigens maar één keer.

Ik geef eerlijk toe… ik heb ook een hele gekke tic. Ik weet het, het is niet makkelijk om het toe te geven, maar ik schaam me niet voor mijn tic. Het is overigens een zeer onschuldige tic. Als ik nieuws gekocht heb, dan kan ik er uren naar kijken voor ik het ga gebruiken. Dit is bij mannen ook zo, ze kunnen uren naar een vrouw kijken voor ze…
Ik heb laatst een heel nieuw servies gekocht en vind het zo mooi dat ik het heel voorzichtig één voor één ga gebruiken.

Wat is jou tic?

   

end

| Designed by topcuisine.nl
terug
home