logo

Paniekzaaiers

   

Ik wordt er helemaal niet goed van met dat gezeik over dat we minder vlees moeten eten. Dit zijn mensen die nooit op school hebben gezeten, of de biologielessen hebben overgeslagen. Een mens is van oorsprong een omnivoor. Dat kan je zien aan ons gebit (behalve bij opa en oma dan). Ons gebit is zo geschapen om lekker te knagen aan groen en lekker te kauwen op vlees.
Maar nee, lekker zeiken over dat het slecht is voor het milieu, nou zo lust ik er nog wel meer!

Niemand mag meer auto rijden, want dat is slecht voor het milieu... ook elektrische auto's zijn slecht, want die afgedankte accu's....
Niemand mag meer op internet en telefoneren, want al die servers van de providers vreten stroom...
Niemand mag nog op vakantie, want al die kerosine van die vliegtuigen.
Moet ik nog even doorgaan?

Ze zitten ons gewoon iets wijs te maken dat we meer groenvoer moeten eten. Op zich niets mis mee, maar een lekker stukje vlees er bij is wel lekker.

Hebben die zeikerds wel eens nagedacht (voor zover ze dat kunnen) dat al dat groenvoer gekweekt moet worden? En om aan al die behoefte te voorzien, moet er aardig wat bomen gekapt worden. En dat is goed voor het milieu!!!
Hebben ze wel eens nagedacht hoe dat groen in de winkel komt? Juist ja! Met grote zware dieselvrachtwagens!

Ondertussen doen ze krampachtig hun best om iets op vlees te laten lijken, zoals een vegaburger of iets dergelijks...

Ik ken een stel van die geitenwollenssokkenfiguren die schreeuwen dat men 'gezonder' moet eten en zelf nemen ze het goede voorbeeld door lekker een peuk/joint te roken, auto te rijden en lekker veel te Appen op het mobieltje.

En dit soort zit dus ons lastig te vallen met gezonder leven! Ze vervelen zich en proberen andermans leven zuur te maken met hun achterlijke gezeik!

   

end

| Designed by topcuisine.nl
terug
home