logo

Moderne slavernij

   

Ik ben hobby kok en daar heb ik heel veel plezier in, lekker eten bereiden, bordje mooi opmaken en dan met smaak opeten. Ook bedenk ik heel vaak zelf wat en als dat dan ook heel lekker smaakt... ben ik gelukkig en blij en als een kennis het lekker vind ben ik helemaal gelukkig en blij. Kok zijn is een eer, want de kok maakt het eten en eten moet gewoon lekker zijn.
Tegenwoordig zijn er van die tv programma's waar een kok iets laat zien hoe je het maakt..., althans die schijn maken ze dan. Een beetje van dit er in en een beetje van dat er in... Ja zo kan iedereen wel koken, maar vertel eens wat je er in gooit en hoeveel!

Waar ik me helemaal aan erger dat zijn die zogenaamde kook-programma’s waarin hobbykoks zoals ik een maaltijd moeten maken en dat dan de 'chef het gaat proeven.
Dit is pure slavernij! De kandidaten worden zeer onderdanig behandeld alsof ze een stuk vuil ziin en dan moeten ze ook nog netjes blijven door te zeggen ja chef, nee chef u heeft gelijk chef! Val dood chef!
Gordon Ramsay is ook zo'n hufter die ik graag op zijn bek wil rammen! Hij gaat zo onbeschoft te keer. Als ik die rotkop van hem zie of zijn naam lees, dan is mijn aangeboren tederheid en respect geheel verdwenen. Met dit soort programma's gaan de rillingen oover mijn het Ijf.

Ik zag een keer dat iemand een leuke fantasie maaltijd had gemaakt en ik moet eerlijk toe geven, het zag er heel erg leuk uit. Dat meisje werd met de grond gelijk gemaakt door zo'n 'chef' zonder dat hij het eens proefde! Mijn bloed begon gelijk al te koken en vond het jammer dat ik daar niet stond, want dan had ik hem tegen de grond geslagen! Het meisje stond te huilen en ik had medelijden met haar.
Dat soort programma's haat ik en vind het een pure vernedering voor de kandidaat. En nog erger... ik vind dit gewoon gure moderne slavernij! Het zijn verdomme hobbykoks. Mensen die voor hun plezier iets leuks en lekkers maken.
Dit is pure slavernij en vernedering. Volgens mij komen dat soort 'koks' klaar als ze iemand kunnen vernederen en kleineren.

Die 'chef' had zeker een opa in de familie die mee hielp met de slavernij en dat heeft hij nu ge-erft!

   

end

| Designed by topcuisine.nl
terug
home