logo

Champagne

    champagneIk heb een nieuw servies gekocht, borden, schalen, kopjes, bekers, bestek, glazen, ga zo maar door. En niet zoals vroeger een bij elkaar geraapt zooitje… nee, netjes hele setjes. Behalve de glazen is alles mat zwart, ziet er chic uit.

Ook heb ik hele mooie glazen erbij gekocht, dus lekker nieuw lekker com… wacht eens… Ik mis de champagneglazen! Ik heb wijn, bier, limonade, sorbet, borrel en theeglazen, maar champagneglazen ben ik vergeten! En ik drink graag ‘champagne’.

Kennissen kijken me heel erg vreemd aan omdat ik champagneglazen wil hebben én het feit dat ik ‘champagne’ drink. Dus hup naar de winkel en champagneglazen halen.
Mensen die mij echt kennen weten dat ik grapjes uithaal met het eten, maar dit grapje heb ik niet van mezelf. Deze heb ik namelijk van de wereldberoemde kok Heston Blumenthal.

Koop een goedkope witte wijn en gebruik de Sodastream om er ‘champagne’ van te maken. (kijk bij Sodastream - champagne. Daar staat ook de link die Heston uithaalde. Mensen vonden het uit de sodastream lekkerder dan de echte champagne!).

Sinds die tijd drink ik geen witte wijn meer, maar ‘champagne’.

   

end

| Designed by topcuisine.nl
terug
home