logo

Babywraak

    Baby's zijn veel slimmer dan men tot nu toe altijd dacht had... en daar maakt een baby ook graag gebruik van, of liever gezegd misbruik.
Zodra het uit moeders warme zwembad komt blèrt en gilt het met 195 db de hele boel bij elkaar, menig discotheek kan niet boven deze aantal decibellen uit komen, zelfs een straaljager is nog stiller! Logisch ook, want net nog lag hij of zij lekker te zwemmen in een bad van ongeveer 37 graden en werd door een nauw gat naar buiten geperst in een kamer van ongeveer 20 graden! Dat is een heel stuk kouder en dat wil je natuurlijk niet!

babyMaar om de baby stil te krijgen, wordt het dan in warme doeken gewikkeld, een fopspeen in de mond gedrukt en bij mama neergelegd, vrede in huis! Voor even dan, want na een paar uur begint baby lief honger te krijgen en wil toch wel eens wat te eten hebben Dit wordt kenbaar gemaakt door weer eens lekker heel hard te gaan gillen en krjjzen! Pure terreur dus.

Maar wat is dat?! Ma komt met een flesje met melk aanzetten... “Dat pikken we dus niet he! Dat pikken we niet! In het zwembad kregen we lekker biefstuk stroganoff, een paar glazen wijn en dan koffie met een lekker sigaretje... en nu worden we afgescheept met alleen melk?

Dan komt de ware terrorist naar boven, want baby drinkt zoetjes de melk op en zegt niets, maar wacht geduldig af... Alles wat leeft eet en drinkt dat moet ook poepen... dat weet iedereen en babylief ook!

Baby's ultieme wraak gaat nu komen, want terwijl mama slijmerige woordjes uitkraamt zoals; kijk mijn lieve kleine dan eens... wat een mooi neusje heeft baby.... Op dat moment laat baby lief ineens een hele natte grote gore scheet! Ohw baby laat een windje... baby poepje gedaan... en zie dan de baby lachen, want die ligt nu helemaal in een deuk en ondertussen is de stank niet meer te houden alsof er een kist rotte eieren ontploft is!
Baby weet wel beter... want papa mag dan de luier verschonen! Ja papa hoort er nou eenmaal ook bij en mag ook wel eens iets doen.
Zodra de luier van de kont van de baby gaat, gaat papa finaal over zijn nek! Yes! Dé ultieme babywraak! Eerst lekker eten geven in het zwembad en nu mij afschepen met melk? Pa's darmen worden nu volledig geleegd en doet weer een poging. Als alles dan schoon is, moet pa dan nog alleen even een schone luier aan doen.
Baby's tweede wraak komt dan, want met een goed gerichte straal, zeikt baby lief dan precies in papa's gezicht! Yes! Baby heeft nu helemaal grote lol en giert het uit van het lachen!

Dan moet baby naar het consultatiebureau... Spiernaakt in een kille tochtige kamer wordt het dan gewogen. En dan ineens ziet baby lief een vreemd gezicht wat dan een verpleegster moet heten...
Ohw wat een schattig kindje ben jij... wat ben jij lief... en wat heb jij een mooie ogen... Wacht tot ik achttien ben ouwe viezerik... zeg je het dan nog?!

Mama stopt graag een vinger in het mondje van de baby, zodat die stil blijft. Maar baby merkt dat er niets uit die vinger komt en wil gewoon eten! Dan komt de volgende ultieme wraak, want baby krijgt tandjes en die zijn vlijmscherp!!!! Zodra mama weer dat vingertje in het mondje stopt veranderd baby lief In een soort pitbull! HAP!
Met ongekende krachten bijt ie lekker eens flink in die vinger, zodat ma een flinke kreet geeft en dit geen tweede keer meer doet!

Heerljk toch die babywraak!

   

end

| Designed by topcuisine.nl
terug
home