logo

Het alfamannetje

    manMannen horen flink en stoer te zijn en zorgen dat er te eten op tafel komt. Dat komt door hun oerinstinct.
Ze willen de baas zijn en de vrouwen zijn hun onderdanen. Dat laatste is gelukkig afgeschaft, alhoewel in sommige landen dit nog steeds van kracht is.

Deze man noemen we plastisch het alfamannetje. Hij bepaalt wat er gaat gebeuren en hij is de baas en daar mag je niet tegenin gaan, want dan gaat er een hormoon in hun bovenkamer vreselijk te keer met net gevolg dat het mannetje boos gaat worden.

Mannen vinden het heerlijk als er naar hun geluistert wordt en dat men doet wat hij zegt, dat heeft de natuur nou eenmaal zo bepaald en daar kunnen ze niets aan doen.

Bij sommige mannen ontbreekt dat stofje en dat zijn de softy's of de watjes en sommige hebben zelfs iets vrouweljks, maar eigenlijk willen ze best graag een alfa mannetje zjn, maar het lukt ze gewoon niet.

Voor deze mensen is een cursus uitgevonden die best wel zwaar is, dat heet de politieacademie. Dan mogen ze toch nog de baas spelen. Er is ook iets nieuws in het leven geroepen bij deze academie en dat is de roze brigade, maar daar wil ik het nu even niet over hebben.
Mannen vinden het dan heerlijk om in een pakje dat door het rijk is gegeven de baas kunnen spelen en lekker stoer te mogen doen. Maar niet alleen bij de politie mogen ze de baas over je spelen, ook bij handhaving mogen ze lekker macho gedrag vertonen en dat vinden ze fijn! Maar 's avonds zitten ze weer bij mammie tv te kijken. Maar op het werk mogen ze dan toch even het alfa mannetje spelen.

Maar onthoud twee dingen:
1. God schiep de vrouw als hulpje voor de man. Dat bewijst toch maar weer wie het meest hulpbehoevende is.
2. Als je een tekening maakt, dan maak je eerst een schets en dan de tekening. Dat deed God ook... Hjj schiep eerst de man...

   

end

| Designed by topcuisine.nl
terug
home