cooker-blender Cooker en blender     . Index

cooker-blender Over de cooker/blender

De cooker-blender
Invriezen
  Maaltijd of voorgerecht
heet = warm/heet   koud = koud
  Rauw
Pas op... heet!

. Diksap

Tips en trucs voor diksap

Citroenzuur
Diksap bewaren
Hoe is de mengverhouding
  Leren van fouten
Verschil tussen diksap en siroop
Wat is pectine

Ananas .
  appel .
Bessen .
  Mineola .

. Dranken:

Bananenkoffie koud
  Bananensmoothie koud
Dubonnet .
  koffie-chocoladeshake koud

. en/of .Sauzen:

Aardbeiensaus .
Aiolisaus .
  Ananassaus .
Hummus Griekse .
  Hummus zonder vet .
Mayonaise .

. . Soepen:

Geen erwtensoep \ snert in de cooker maken. Erwtensoep moet een dag garen en kan niet in een kwartiertje gemaakt worden. Voor echt lekkere erwtensoep gebruik je bijvoorbeeld de slowcooker.

Testsoep .
Aardappel-preisoep .
Bietensoep .
Champignon-cremesoep .
Ei-citroensoep .
  Kastanjechampignonsoep .
Knoflooksoep .
Kokossoep met champignons .
Koolrabisoep met kaas .
Mosterdsoep met dragon
  Snelsoep .
Spinaziesoep .
Tomatensoep (simpel) .
Tomaten-groentesoep .
Tomatensoep klassiek .
Witte bonen-tomatensoep .

. Vruchtenmoes en compote:

Appelmoes koud
  Bananencompote koud
  Zuivere appelcompote koud

end
 
terug
home