columns Columns     . Verliefd

 

Ze was dik en deed geheel niet aan de lijn. Ze was lelijk en ook was ze al flink op leeftijd, maar dat maakte haar extra mooi. Haar huidje was rimpelig en smoezelig, maar daar viel ik juist op, voor mij hoeft dat jonge stakke en gladde niet.
Echte manieren had ze niet, ze was heel vaak onbeschoft. Ze keerde me vaak de rug toe en toch... toch hield ik zielsveel van haar.

Ze draagt vele geheimen met zich mee, geheimen waar ik van mag genieten en voelen.
Ze was al vele malen gebruikt en misbruikt, maar nu is ze van mij, helemaal van mij alleen En met trillende vingers streelde ik over haar rug.
Ondanks haar hoge leeftijd zal ik haar toch beminnen en ik zal voorzichtig met haar doen, want door haar hoge leeftijd is ze heel broos geworden.

En ondanks haar hoge leeftijd heeft ze menig hartje beroerd en nu... nu mag ze mij heerlijk verwennen. Ik zal haar met liefde behandelen, want ze geeft mij de liefde terug, liefde waar ik zo naar hunker.

Ja... Het mag dan misschien gek klinken, maar ik val graag op hoog bejaarden. Ze zijn zo spannend, ze hebben iets warms. Warms wat de jongeren nog niet hebben. Hunkerend en smachtend loop ik weer naar haar toe en pak haar met beide handen vast...
Oh mijn God, wat ben je toch verrassend mooi.

Je bent in 1898 geboren, maar voor mij ben jij een prachtig kookboek!

 

eind
home