columns Columns     . Witchy

.

witchyWitchy is mijn witte acht...auw! zeven jarige poezebeest.
Ik moet een beetje oppassen wat ik nu typ, want ze leest mee en als ik iets verkeerds typ, dan krijg ik gelijk een haal! Tja... ze heeft mijn temperament en karakter.

Ze is heel erg lief en toen ze zag dat ik apneu had, kreeg ik een extra stukje meer in bed en laat me slapen tot ik het masker af zet en dan krijg ik heel veel kopjes van haar en mijn gezicht wordt schoon gelikt.
En dan kijkt ze me vervolgens aan alsof ze wil zeggen van kom, we gaan eten.
Ik maak dan een paar boterhammen voor mezelf en voor haar een bordje met brokjes en samen gaan we dan aan tafel ontbijten.

Na het ontbijt, als de zon schijnt, gaat mevrouw languit op de vensterbank liggen zonnen. Ik doe ondertussen de afwas.
Als ik dan voor de computer ga zitten, dan komt ze bij me zitten en kijkt wat ik allemaal aan het doen ben.
Ze had al een paar keer gezeurd... AUW!... Shit! Gevraagd of ze ook op de site mocht staan. Dus kwam er een logo, met haar... eh... slanke lichaam er op (krijg ineens een lik).

Witchy en ik hebben hetzelfde karakter zoals ik hier eerder typte, want we gaan gewoon ons eigen gangetje en hebben maling aan de rest. Dat heb ik ook met koken... Als hoewel ik vaak goed moet opletten, want mevrouw vind het ook vaak lekker en jat gelijk dan een stuk weg. (ze zit nu te lachen).

We hebben ook een tijdje als vijanden geleeft, want mevrouw wilde graag met me mee als ik weg ging, maar ze wilde niet aan een riempje. Dit had ik wel als voorwaarde gesteld. Op een scootmobiel moet ze toch wel vast zitten.
Maar omdat ze toch graag mee wilde, is ze dan toch maar accoord gegaan. Ik heb toen een mooi kussentje voor haar gekocht, zodat ze lekker zacht licht en als het koud is een dekentje. Ze wilde ook mee als het regende, dus heb ik een poncho voor haar gekocht.

Nu weet je de reden waarom ik Witchy als logo heb. We doen waar we zin in hebben, kunnen heel lief zijn maar ook flinke halen geven.
En zo is het ook met mijn koken... Lekker anders, anders lekker, lekker culinair.

 

end
home
home