logo
Powerbank

Mensen die veel hun mobieltje gebruiken weten wat voor ellende het is als de batterij leeg is. En we doen steeds meer en meer met onze mobieltje en tablet. We lezen een boekje, internetten, whats-appen, bellen en ga zo maar door en dat is een flinke aanslag op de batterij en voor je het weet is hij leeg!

Maar voor elke oplossing is wel een probleem en voor elk probleem is wel eeen oplossing. En ook in dit geval is er een oplossing.

En dat is een powerbank, een externe batterij dus. En zoals ik al schreef is voor elke oplossing wel een probleem en als je op Google naar powerbank gaat zoeken, wordt je geconfronteerd met termen die geen hond snapt, dus een powerbank kopen is nogal een probleem, zeker als je er geen verstand van hebt.

powerbankEen powerbank heb je in verschillende sterktes en in dit geval is hoe sterker, des te beter. Deze sterktes worden uitgedrukt in mAh (Milliampère-uur) ik ga niet verder in details, maar hoe hoger de mAh des te vaker kan je je mobieltje laden en krachtiger is de powerbank.

Beneden de 10.000 mAh moet je niet nemen, daar krijg je spijt van, maar vanaf 10.000 mAh zit je goed. Natuurlijk hoe meer hoe beter en als je er een hebt van boven de 10..000 mAh, dan kan je zelfs redelijk je tablet mee opladen.

Pas wel op, want je kan er geen laptop mee opladen! Deze zijn er wel, maar die zijn ook veel duurder!
Je hebt al een goede powerbank van 12.500 mAh voor net geen 26 euro en daar kan je gemiddeld 6 keer jou mobieltje mee opladen en ongeveer 3 keer jou tablet.

tipMocht je het even niet meer weten, hier mijn tip:
De Trust Urban Primo Powerbank 12.500 mAh Zwart. Te koop bij Coolblue voor nog geen 26 euro. En er zit gelijk ook een goede zaklamp in.

Je kan er niet alleen je mobieltje mee opladen, maar wat dacht je van je tablet, camera, TomTom of e-reader.

end