logo
Info over Android

Is Android wel zo zaligmakend zoals je op sommige site leest? Zijn we nu eindelijk af van het juk van Microsoft?
Helaas moet ik je eerlijk zeggen dat dat niet zo is. Tot heden toe heb je beide nodig en beide hebben hun voors en tegens.

Zo kan je niet aan je website werken in android en zelf een app maken is niet echt makkelijk en ben je dagen mee bezig.

Als je een 'normale' pc hebt, dus geen Apple, dan kunnen ze wel heel goed met elkaar communiceren en dat is wel heel fijn.
Ook worden steeds meer programma's ontwikkeld die het zowel op de pc werken als in Android. Een mooi voorbeeld is Dropbox, zodat je altijd je spullen mee kan nemen.

Voordeel van Android is weer dat je steeds meer dingen kan gaan doen zoals internetbankieren en zelfs betalen met je telefoon en zo zijn er meer dingen. Wat ook heel fijn is, is dat je met de tablet tv kan gaan kijken en een digitaal boek kan lezen.

Dit laatste is toch niet zo fijn als men denkt. Voor een boek lezen kan je toch beter een e-reader nemen, dat is veel rustiger aan de ogen, wat een e-reader is net echt papier en bij de tablet zit je toch met verlichting die weer pijn doet aan de ogen als je te lang er naar kijkt.

De voors en tegens van de pc en Android is geheel aan jou, maar voor mij ligt het gelijk. Wel kan je met de Android leuke dingen doen en dat ga ik hier laten zien.

Veel plezier.

end