logo
  Hamburgerpers
 

Ik was al heel lang op zoek naar een hamburgermaker, niet een gewone, maar een hele speciale. Dit had ik gezien op Youtube, maar mijn zoektocht naar dit aparaat bleek vergeefs te zijn.

persMaar mijn geduld werd beloond, want eindelijk vond ik hem. Alleen mijn gevoel was dat ik opgelicht werd. Bij Bol.com koste deze maar liefst 21,95 en dat vond ik nogal prijzig.
Mijn langere geduld werd beloond, want bij Dirk vd Broek zag ik hem ineens staan en daar koste hij maar 3,99!!! Een verschil van maar liefst 17,96 een belachelijk groot verschil dus.
Het ging om de Gusta hamburgerpers 4 in 1, die wilde ik graag hebben en die heb ik nu dus.
Je kan er kleine, grote, stuffed en donut burgers mee maken. De stuffed en donut was en is voor mij zeer aantrekkelijk en wel om de volgende redenen:

Donut
Iedereen kent wel de alom bekende donut en met een hamburger is dat niet zo bekend, maar wel heel leuk. Eerst aan de ene kant bakken en dan aan de andere kant en het middengedeelte vullen bijvoorbeeld met ei of kaas of wat je maar lekker vind.

Stuffed (gevuld)
Stuffed vertaald in het Nederlands is gevuld en dat kan je ook met deze pers (zie foto hierboven). Dit is wel heel erg leuk, want je kan de hamburger vullen met wat jij wilt. De ene helft stop je er in en drukt er op met de speciale pers. Je krijgt dan een soort bakje die je dan kan vullen. Dan doe je de andere helft van het vlees er op en perst het dan met de andere pers. Verrassing is dus groot voor je visite.

Groot en klein
Natuurlijk kan je er ook gewone hamburgers mee maken. Je kan er een grote en een kleine hamburger mee maken. Grote hamburgers zijn 150 gram en kleine 100 gram.

Dus reden genoeg om jou eigen hamburger te maken, hetgeen veel lekkerder en gezonder is dan die fabrieksdingen.

  end