logo
  Grill & barbeque
  Grillsteaks
  4 biefstukken
Voor de marinade:
4 el olie
1/2 tl versgemalen zwarte peper
1/2 tl tijm
1/2 tl rozemarijn
1/2 tl zout
1 tl scherpe mosterd
1 fijngehakt tn knoflook

Natuurlijk mag de grillsteaks niet ontbreken...

Dep de biefstukkken met keukenpapier droog. Vermeng de olie goed met de overige ingrediƫnten en laat het vlees hierin ongeveer 2 uur marineren. Keer de biefstukken af en toe.

Haal het vlees uit de marinade en dep het lichtjes droog met keukenpapier. Leg de biefstukken op de hotplate (of op het rooster van een zeer heet kooltjesvuur) en bak ze aan iedere kant 5-8 minuten.
Voeg tot slot zout en peper naar smaak toe en dien ze dan op met naar keuze een gemengde salade, kruidenboter en gegrilde tomaten.

  eind