logo
Winderigheid
E en onderwerp die je niet snel onder het eten verteld, maar het zijn wel de gevolgen van het eten, winderigheid.
Bonen, hachee, uien en snert zijn de echte favorieten om eens flink uit je dak te gaan.
oké... ik moet toe geven dat het niet echt netjes is als er anderen er bij zijn, al hoe wel er mensen zijn die het wel lekker vinden (!?).

scheetIk heb het geluk dat ik vrijgezel(lig) ben, dus naar hartelust scheten kan laten. Oké, ik zie mijn vogel wel eens heel kwaad naar me kijken, als of hij wil zeggen: Godverdomme, ze heeft weer snert gegeten! Hij heeft nog een trauma van verleden week, want toen had ik hachee gegeten.
Jan Vayne is er niets bij bij mijn orgeltje van snert en hachee. Ik speel beter toccata met mijn eigen orgeltje van hachee en snert dan hij.

Verschillende scheten
Het is een hele opluchting als je dat vele lucht er uit gooit en je voelt je maag weer lekker ontspannen.
Je hebt verschillende scheten. Ik heb er een paar voor je:

Stille scheet
Dit is een scheet zonder geluid wordt gelaten. De geur die deze scheet verspreid is niet te harden. Deze laat je in een bus of of tram en zegt dan met een staal gezicht tegen een dame naast je. "Kon je niet even wachten?"

Leegloopscheet
Dit is een hele lange scheet. De duur van deze scheet is enorm en kan soms wel een aantal seconden duren. Dat komt door een grote hoeveelheid vruchtensuiker in de darmen. De geur van deze scheet is een beetje bitter.

Warme scheet
Deze scheet voelt lekker warm aan. Ze zijn meestal kort, maar soms lang. De geur kan je vergelijken met verse mest. Deze scheet moet je niet verwarren met diaree.

Bonenscheet
Zoals de naam al zegt worden deze scheten gelaten na het eten van bonen en wel bruine bonen. Deze scheet verlaat met een enorme snelheid de uitgang en heeft een agressieve lucht. Deze scheet is vlambaar door de aanwezigheid van vele methaan.

Shoarma of gyros scheet
Deze scheet ruik je in eerste instantie niet. De aroma komt pas enkele secondes later. De geur ervan heel lang kan blijven hangen en kan wel eens goed van pas komen als je een plaatsje zoekt in het openbaar vervoer.

Eierenscheet
Deze scheet is ongelovelijk smerig en ruikt naar lang verrotte eieren. De geur verspreidt zich razendsnel maar is kort van stank.

De machinegeweerscheet
Deze knettert je billetjes uit.

De bedscheet
Een scheet speciaal voor je partner is de bedscheet. De laat je onder de lakens gaan en wordt pas opgemerkt wanneer de lakens bewegen of men zich omdraait.

De bejaardescheet
Deze scheet wordt gelaten door bejaarden. Omdat de sluitspier makkelijk afsluit kenmerkt deze scheet zich door het doffe geluid en is eentonig van aard en geur.

Damesscheet
Deze scheet kan alleen door dames worden gelaten en bestaat uit twee helften.
De eerste helft van de scheet wordt gelaten via de achterkant, en de tweede helft komt langs de voorkant naar buiten (!). De geur kan elke keer anders zijn, afhankelijk van het soort eten dat men op heeft.

De natte scheet
Bij het laten van de deze scheet verlies je ontlasting of andere lichaamssappen. Deze scheet komt vaak voor bij diarree, na het vrijen, tijdens het niezen of hoesten. Deze is vaak geurloos, maar het geluid is des te erger!

eind