logo
Volksverlakkerij
S oms zijn de verwachtingen van een apparaat té hoog gespannen. Men verwacht vaak te veel van zo'n ding.
Dit mede dankzij de reclames die je op televisie ziet. Vooral de reclames van de commerciële zenders waar vaak met het woord 'amazing' wordt gegooid. Ze gooien dan een een of andere vent of vrouw die er zogenaamd verstand van heeft of ineens een topkok is voor de camera en hij of zij is er dan zó blij mee! Als je dan ook nog eens het resultaat ziet... super! Echt waar super!
Dit soort volksverlakkerij zou eens bij de wet verboden moeten worden en gewoon de werkelijkheid moeten tonen.

Dit is ook het geval met de airfryer. Een prachtig apparaat, maar het resultaat die ze laten zien op foto's en/of filmpjes, doen denken aan een vier sterren restaurant.

Helaas is de werkelijkheid vaak zeer teleurstellend, dat wil niet zeggen dat het apparaat niet goed is! Maar door die volksverlakkerij op reclames verwacht men ook dat resultaat te krijgen die ze laten zien. Dat prachtig mooie bruine kroketje of die heerlijke frikandel, helaas is de werkelijkheid anders.
Ik zag een filmpje op Youtube over de airfryer en ook daar lieten ze dingen zien die niet kunnen.

Ik heb nu al een tijdje de airfryer in huis en ik heb er totaal geen commentaar over, hij doet goed z'n werk en zeker dat je nu lekker patat kan maken zonder vet te gebruiken en de patatjes worden lekker krokant. Maar het bruine van een kroket of wat dan ook kan je echt wel vergeten.

eind