logo
Verliefd

liefdeIk was helemaal verliefd op haar, ook al was ze flink op leeftijd, maar dat maakte haar extra mooi. Haar huidje was rimpelig en smoezelig, maar daar viel ik juist op, voor mij hoeft dat jonge stakke en gladde niet.

Ze was vaak onbeschoft, want ze keerde me vaak haar rug toe en toch hield ik zielsveel van haar. Ze draagt vele geheimen met zich mee, geheimen die je blij en gelukkig kunnen maken.

Ze was al vele malen gebruikt en misbruikt, maar nu is ze van mij, helemaal van mij alleen.
Ondanks haar hoge leeftijd zal ik haar gaan gebruiken en ik zal voorzichtig met haar doen, want door haar hoge leeftijd is ze heel broos geworden.

En ondanks haar hoge leeftijd heeft ze menig hartje beroerd en nu... nu mag ze mij heerlijk verwennen. Ik zal haar met liefde behandelen, want ze geeft mij de liefde terug waar ik zo naar hunker.

Ja... Het mag dan misschien gek klinken, maar ik val graag op hoog bejaarden. Ze zijn zo spannend, ze hebben iets warms. Warms wat de jongeren nog niet hebben.
Hunkerend en smachtend loop ik weer naar je toe en pak je met beide handen vast... Oh mijn God, wat ben je toch verrassend mooi.

Ook al ben je in 1898 geboren, jij bent voor mij een prachtig kookboek!

eind