logo
Smeris
H et woord alleen al klinkt negatief, maar het ís ook negatief!
Ik erger me kapot, ja ik schaam me zelfs om een Hollandse meid te zijn en dat komt onder andere door de smerissen hier in Holland!

Nergens ter wereld heb ik zulke irritante, meedogenloze, zure, gefrustreerde en zielige figuren gezien.
Waar het om gaat? Om de beruchte rollerbank! Dé ultieme melkkoe en smerisje vind het super gaaf. Voor geen een voertuig is er een rollerbank, alleen voor de scooter! Fietsers, motoren bussen auto's en ga zo maar door, daar zijn geen rollerbanken voor.

Ja maar scooters zijn vaak opgevoerd en dat mag niet durft die eikel te zeggen dan. Ja en? Er zijn ook auto's die veel te hard rijden ook bussen en vrachtwagens en motoren... heb je daar dan een rollerbank voor?
Nee als we die snappen, dan geven we die een boete... Dus met andere woorden, je kan scooters niet snappen dat ze te hard rijden!

Eh nou nee dat is niet waar, die snappen we ook wel, maar je moet begrijpen dat scooters erg kwetsbaar zijn in het verkeer.

En fietsers dan? Ik ken fietsen die kunnen ook vijftig à zestig kunnen rijden, geef je die dan ook een boete? Nee voor fietsers is er geen snelheidslimiet.

Ja, ook ik ben het slachtoffer geworden van onze kwijlende smerisje! Mijn scooter ging 55 in plaats van 45 en dat koste mij 60 euro!

Maar ik rij liever met het verkeer mee (wat liever iedereen heeft), want als ik 45 ga rijden, dan krijg ik heel wat gefrustreerde automobilisten achter me aan.
Maar zeg nou eerlijk, mijn scooter ging 10 kilometer te hard op die rollerbank, vind je je zelf nu een hele stoere bink dat je zo'n iemand pakt?
Je hebt gelijk als de scooter 70 à 90 kan als je hem of haar snapt, maar wees nou eens een echte vent en rot eens op met die rollerbank en pak die gene die echt te hard rijd en wees nou niet eens zo'n lafaard met je rollerbankje!

Nergens ter wereld, maar dan ook nergens hebben ze een rollerbank, alleen hier in Holland hebben ze er een en alleen voor de scooter, valt wel op he...

Vind je het gek dat je door de bevolking zo gehaat word? Ga met een lasergun spelen of ga iets doen zodat je weer een nuttige smeris word en geen bonnengeiler!

PS. Op 7 maart 2014 was er op Vlieland een smeris die vond dat ie niet mocht gefilmt worden in het openbaar. Hij sloeg daarbij de journalist van omroep Friesland de camera uit handen.
Van zijn collega kwam een mager excuusje... Moeten wij eens doen die camera van hun uit hun klauwen meppen.... heb je gelijk 5 jaar brommen aan je broek hangen! Zij filmen ons toch ook dagelijks?

Smeris.... ik krijg er koude rillingen van!

eind