logo
Reclame
A l decennia lang worden we bestookt met reclames, of we het nou willen of niet.
Vroeger hadden we de krant en wat later kwam de tv er bij. Dat was lachen. Je moet eens gaan praten hoe ze in de reclames doen, dat hou je geen tien minuten vol!
Goeden morgen schatje. Ik heb heerlijk geslapen in de Aupoing Clupido met de het donsdek van Lena Baker en de Cinderelo hoeslakens. En nu ga ik even lekkere koffie zetten van Douwe IJsbert met de geweldige twee in één Slensia koffiezetten die gevoed wordt met de Enico-energie en drink ik alleen nog maar uit die prachtig gebloemde bekers van de Slema….. pffffffffffffff

Toen kwamen er de commerciële zenders er bij en die gingen het helemaal te dol maken met al die reclames.
Je hoort ze nu al zeggen; sorry mensen we onderbreken de reclame even voor de film!

Maar nu hebben ze weer een nieuwe bron aangeboord en dat heet internet. Ze vervuilen het hele internet met reclames. Maar gelukkig zijn er ook slimme mensen en die weten dit tegen te houden door middel van een ad-blocker. Prachtige uitvinding en wij zijn verlost van die eeuwige ellende.
Nu zitten ze te janken dat ze inkomsten mislopen. Met andere woorden wij worden verplicht om naar hun internet vervuiling te gaan kijken, mooi niet dus hè.
Dat je probeert geld te verdienen met je site kan ik me voorstellen, maar niet iedereen is gediend met die agressieve reclames.
Het zijn net kleine kinderen. Als jij niet naar mijn irritante reclames wil kijken, mag jij ook niet op mijn site komen hoor!
Kijk dat vind ik nou heel leuk. Als iedereen nou een Ad-blocker gebruikt en niet meer op de site mag komen… heeft hij/zij helemaal geen inkomsten, want er komt niemand meer!!! Wat je ook niet moet vergeten is dat er meer sites zijn die hetzelfde doen als jij.

Wat ook goed helpt (niet dus) zijn bekende personen te gebruiken. Herman den Blijker is zo’n sukkel. Een goede kok die reclame gaat maken voor een merk met boontjes. Schoenmaker blijf bij je leest zou ik zeggen en maak je zelf niet belachelijk met je boontjes, maar ga lekker koken.

Of we ooit van die dwangmatige reclames af komen? Ik ben bang van niet.

eind