logo
De Maxima app
N og niet zo lang heb ik een tablet. Eerst stond ik er heel erg wantrouwig tegen over, want mijn vorige was een flut ding. Maar nu heb ik een goede tablet gekocht van Samsung en hij bevalt me zeer goed.
Eigenlijk door Ziggo ben ik tot koop over gegaan, want ze zeiden dat je er ook mee tv kon kijken als er maar internet is.

Ik moet eerlijk toe geven dat hij me super goed bevalt, ook al is het enorm wennen als je altijd met Windhoos hebt gewerkt.
Maar nu heb ik iets ontdekt... Dit was of eigenlijk heel serieus, maar je kan er een draai aan geven zodat het nogal op je lachspieren gaat werken.
Zoals je hier kan zien is mijn hobby koken en bakken en ik kwam op Google play een recepten database tegen waar je je recepten in kan zetten. Niets bijzonders zou je zeggen, maar bij deze database kan het recept ook voorgelezen worden in het vrij goed Nederlands, een beetje Maxima stijl!

Dat ging ik dus even goed testen. Zelfs scheld en vloekwoorden werden netjes over genomen. Dus als je een beetje komische gaat zitten typen, wordt dat netjes door Maxima verteld. Dus als je druk aan het koken bent zit ze ondertussen de meest krankjorume tekst uit te kramen. Dit maakt het koken en bakken nóg veel leuker.
Voor drie euro was je de vervelende reclames kwijt en dat heb ik gedaan en heb nu schik in het koken en bakken.

eind