logo
Boodschappen
I nternet brengt niet alleen ellende, maar ook leuke dingen. En dat ondervind ik regel matig. Dure apparaten en kleding koop ik liever niet via internet, maar er zijn genoeg andere dingen die wel het leven leuker kunnen maken, deze website is er een voorbeeld van.

Maar af en toe kom ik dingen tegen waarvan ik zeg... hee... dat is makkelijk. Sinds ik een tablet en een smart-phone (en dat is nog niet zo lang) hou ik me regel matig bezig met apps. Apps kunnen je leven goed verzieken door al die *** reclames, maar er zitten toch altijd wel een stel bij die je het leven een stuk leuker kunnen maken.

Nou ben ik een kei met onthouden (niet dus) en als ik in de winkel kom weet ik helemaal niet meer wat ik nodig heb. Mensen zitten dan aan mijn kop te zeuren dat ik een boodschappenlijstje moet maken. Dat schiet dus ook niet op, want dan vergeet ik die weer!

Nou zit iedereen aan de telefoon geplakt en men kan niet zonder de telefoon leven. Bij sommige mensen heeft dit zelfs een zeer ziekelijke uitwerking, want die worden helemaal hyper als ze de telefoon vergeten.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik hem ook vaak bij me heb, maar als ik hem een keer vergeet... nou ja dan maar even geen telefoon.
Maar ik had een app gevonden die mijn leven een stuk minder gestresster kan maken en dat is een boodschappenlijst op de telefoon. Mijn tablet en telefoon staan met elkaar in verbinding en deze boodschappenlijst synchroniseert de lijst. Dus als ik boter nodig heb dan staat het op de tablet én gelijk op de telefoon en andersom. Maar wat handig is, is dat je het niet hoeft te typen, want je kan het ook inspreken.
Natuurlijk zat hier ook weer reclame in, maar voor 99ct kan de dat afkopen en dat heb ik maar gedaan. Dus als ik boodschappen ga doen, dan heb ik altijd mijn boodschappenlijst bij me.

Ik moet dan wel opletten dat ik het geluid van de telefoon uit zet, want als ik ergens een bloedhekel aan heb is bellen in de winkel, vind het niet alleen asosiaal, maar ook heel erg onbeschoft.
Ik hoor ze wel eens... Schatje wat wil je vanavond eten? Komkommer of worteltjes... Wat? Worteltjes? Maar de komkommers zijn nu in de aanbieding!!!
Sommige mensen hebben zelfs het aso-gedrag om bij de kassa te gaan bellen... Hoe haal je het in je botte domme kop om zoiets te doen!

Maar goed... ik ga mijn boodschapjes doen, dus kap ik er mee...

eind